מתכון עוף צלוי

עוף ברוטב אדום

רכיבים:  שוקיים/ירכיים/רבע עוף(פולקעס)
תבלינים: פפריקה, פלפל שחור,חוויג', כורכום, שום, מלח, בצל מטוגן, סילאן.
אופן ההכנה: לשים בקערה את כל התבלינים להוסיף שמן לפתיחת הטעמים להוסיף כרבע כוס מים

למרוח כל עוף היטב בתבלינים ולהשרות את העוף בקערה (במקרר) כשעה. לאחר מכן להכניס לתנור או לחלופין במחבת
מכוסה על הגז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp