פלפל ממולא כוסמת

פלפל ממולא בכוסמת

פלפל ממולא כוסמת

רכיבים: פלפלים מכל הצבעים, כוסמת ירוקה, בצל קצוץ דק מטוגן, כרוב קצוץ דק מטוגן, סלרי קצוץ, גזר מגורד, פטרוזליה, כמון, מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, כמון.

אופן ההכנה: מוסיפים את הכוסמת לבצל המטוגן עם כל המרכיבים ומוסיפים מים עד מעל גובה הכוסמת (כסנטימטר 1) ומבשלים כמו אורז – לאחר רתיחה להנמיך את האש.

אופן הכנת הרוטב, מטגנים בצל קצוץ שום (רסק עגבניות מעגבניות אמיתיות ביתי), קצת קטשופ (במקום סוכר), קופסה קטנה של רסק עגבניות מרוכז, פפריקה, כורכום, פלפל שחור, מלח.מדללים עם מים עד רתיחה, ממלאים את הפלפלים בתערובת (רק לאחר שהתערובת קרה), מסדרים בסיר של הרוטב בצפיפות ומוסיפים מים עד חצי מגובה הפלפל, במהלך הבישול מוסיפים עם כף מהרוטב שבסיר לתוך הפלפלים, ומבשלים בישול ארוך ואיטי על אש נמוכה כשעתיים עד שיורד הרוטב לכרבע מהפלפל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp