קציצות דגים

קציצות דגים

רכיבים: (ל- 12 קציצות)

  • דגי מושט/אמנון (3 פילה)
  • כוסברה
  • פטרוזליה
  • בצל
  • 2 כפות פרורי לחם 

תבלינים: 

כמון, פלפל שחור, שום, מלח

אופן ההכנה:

לפלט את הדג מהעור להשרות עם מלח ולימון/מיץ לימון 20 דקות על מנת לנקות ולהוציא את הריח,

להכניס את כל החומרים למעבד מזון ולטחון עד לקבלת מרקם של קציצה ולטגן במחבת פסים עם קצת שמן.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp